Marjo Kolehmainen, yhdessä tutkijoiden Rachel O’Neill ja Sebastian Mohr kanssa, on organisoinut paneelin Investigating Intimacies: Affect, Knowledge Production, and Feminist Ethnography  osana 12.-15.9.2018 järjestettävää konferenssia 10th European Feminist Research Conference. Konferenssi järjestetään Göttingenissä, Saksassa.

 
Hänen alustuksensa otsikko on Feeling (with) the field: Affective labour and intimate entanglements in therapeutic knowledge production. Muut alustukset paneelissa ovat The uses of intimacy (Rachel O’Neill, LSE/GB) ja The transference of intimacy: negotiating gender and sexuality in ethnographic fieldwork on partnership counselling for veterans and soldiers in Denmark (Sebastian Mohr, Karlstad/SE) .

 
Lisätietoja konferenssista, myös alustusten abstraktit löytyvät osoitteesta https://www.uni-goettingen.de/en/572444.html

Comments are closed.