Paneeli: Investigating Intimacies (EFRC, 12.-15.9.2018, Göttingen)
syyskuu 10, 2018
KIRJANJULKISTAMISTILAISUUS 23.11. TURUSSA: Affective Inequalities in Intimate Relationships (Routledge 2018)
marraskuu 8, 2018
Näytä kaikki

JULKAISU Raisa Jurvan Puheenvuoro -artikkeli on ilmestynyt Sukupuolentutkimus – Genusforskning -lehdessä 2/2018

Projektimme tutkija Raisa Jurvalta on ilmestynyt Puheenvuoro -artikkeli Sukupuolentutkimus – Genusforskning -lehden numerossa 2/2018. Puheenvuorossa ”Sukupuolisopuilua vai sietämistä? Muutoksen affektiivinen politiikka seksuaalisessa häirinnässä” hän tarkastelee #metoo -kampanjan virittämää mediakeskustelua ja jäljittää sukupuolisopuilun eleitä. Jurvan mukaan sukupuolisopuilun eleillä suojellaan miehiä kollektiivisesti oman asemansa oivaltamiselta sekä epämiellyttäviltä tunteilta. Hän esittää, että todellinen muutos edellyttää vallan ytimen poltteen sietämistä.

Jurva, Raisa (2018) Sukupuolisopuilua vai sietämistä? Muutoksen affektiivinen politiikka seksuaalisessa häirinnässä. Sukupuolentutkimus – Genusforskning 2, 47-49.

Comments are closed.