Yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa on haettavana harjoittelijan tehtävä yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-ohjelmassa ajalle 2.9–30.11.2019.

Harjoittelijan työtehtävät koostuvat kahden eri Suomen Akatemian rahoittaman tutkimushankkeen (”Understanding cultural disengagement in contemporary Finland” ja ”Just the Two of Us? Affective Inequalities in Intimate Relationships”) laadullisten aineistojen käsittelystä sekä lisäksi tutkinto-ohjelman avustavista tehtävistä ja kansainvälisen työpajan ”Affective Intimacies” käytännön järjestelyistä.

Harjoittelijalta edellytetään kiinnostusta tutkimuksen tekemiseen, hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, organisointitaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Palkkaus on 1500 € /kk. Etusijalla valinnassa ovat ne hakijat, joille on myönnetty harjoittelutuki.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy hakuilmoituksen alta). Liitä hakemukseen motivointikirje (max. 1 s.) ja ansioluettelo. Tehtävän hakuaika päättyy 4.6.2019 klo 23:59.

Hakuilmoitus kokonaisuudessaan:
https://tuni.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=225&key=&o=A_RJ&rspvt=3gr6ksqfdgqogcs8c00gg0ck8gwgw0s

Comments are closed.